Éminence

Förra veckan var Christine, Miriam och Susanna på en inspirerande vidareutbildning som hölls av Natalie Pergar, internationell tränare från Éminence huvudkontor i Canada.

Lite utav godbitarna:
Nyhet 1!
En effektiv värmande & detoxande AHA-peeling är på väg in. Den innehåller bl a blåbär, ananasenzym, mjölksyra och stimulerande paprika.  Vi kommer även att lansera en ny behandling längre fram med denna superprodukt:
Hot & Cool AHA-tretament (inkl. djupgående massage), 45 min Där vi kommer att jobba med omväxlande värme och kyla för att booste hudens cirkulation samt Éminences speciella och djupgående massage av ansikte, dekolletage och hårbotten.

Nyhet 2!
Vi får snart in en ny ansiktsmask för ännu effektivare behandlingar.  Ansiktsmasken i Youth shield collection passar för normal & kombinerad hud och hjälper bl a mot inflammationer, har en exfolierande och mjukgörande effekt.

Visste du att Éminence är certifierat av DEMETER INTERNATIONAL? De har den högsta standaden i Europa vad gäller organisk märkning.

För varje produkt som säljs är du även med och bidrar till att ett nytt träd planteras någonstanns i världen. Just nu satsar Éminence på områden i Afrika.

Éminence produkter innehåller kallpressade frukter, bär, örter, grönsaker, kryddor och blommor och produkterna är levande och innehåller 98% aktiva ämnen och inget vatten. Detta gör att du gärna kan blanda lite vatten direkt i handen med din produkt, så blir produkten drygare och räcker längre.

Produkterna är cosmeceutical, dvs de jobbar inte enbart i hudens yttre lager, utan även i skiktet under för att verkligen reparera din hud. Éminence har blandat gammeldags kunskap om örter och växter med framtidens vetenskap för att skapa så effektiva produkter som möjligt. Linjerna Clear, Calm och Firm Skin, samt Age Corrective linjen har bevisade resultat.

Age corrective linjen som vi nyligen fick in till salongen har visat många fina resultat:
Den innehåller ett naturligt alternativ till retionol som visat på en ökning av collagenfibrer med 25 %  (jämfört med en ökning på 17 % av traditionellt retinol). Produkterna innehålller även stamceller från äpplen som hjälper till att verka i dermis (hudlagret under det yttersta). Dessa stamceller stimulerar cellförnyelsen och är bra för den kollagena blodcirkulationen.  Produkterna innehåller macelignan som på ett naturligt sätt fyller rynkorna från insidan.

En produkt i denna serie är Monoii night cream for face, neck and dekolletage som är en fantastisk kräm att använda på natten. Hudens oljeproduktion minskar med 2 % på natten, därför behövs en något fetare nattprodukt. Tänk på att även använda din kräm på hals och dekolletage då det är här hudens åldrande visar sig allra först. Tänk även på att vara noggrann med solskydd; en hängande slapp haka kan t ex bero på slarv med solskyddet.

Dagen avslutades med demonstration och praktik av den välkända och omtyckta Éminencemassagen som vi inom kort kommer lägga till i vissa av våra Éminencebehandlingar. Massagen stimulerar muskler, hud och bindväv och ger en riktig cirkulationssboost. Förutom det är den extremt avslappnande... Prova du också!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln