Höstnyheter

Höstnyheter!

Under hösten kommer det komma en hel del spännande nyheter och förändringar;


SEPTEMBER-REA
Under september kommer vi ha 30 % rabatt på utvalda produkter (tjuvstart onsdagen den 31/8 kl.13-18 och därefter varje onsdag i september) för att göra plats för spännande höstnyheter. Välkommen att fynda bland utvalda varor från Maria Åkerberg, John Masters, Eminence, Alqvimia och Suncoat.

+ olika flera olika kombinationserbjudanden och produktnyheter från våra varumärken.


INFO
31/8 – 22/9 är jag iväg på semester & vidareutbildning, men Ulf finns på plats i butiken för produktköp som vanligt på onsdagar kl.13-18.


ANSIKTSBEHANDLINGAR
För att kunna skräddarsy ytterligare så bokar du nu din ansiktsbehandling och väljer sedan tillval om du önskar den mer riktad mot dina behov. T ex kan du välja en klassisk ansiktsbehandling, 60 min med tilläggen frans-& brynfärg (20 min) och hudföryngrande Facial Powerlift, 15/ 30 min. Läs mer direkt på bokningssidan.
Är du osäker på vad som passar dig? Boka skräddarsydd ansiktsbehandling eller maila mig på kontakt@salongchia.se


NYA PRODUKTER
I höst kommer vi lansera lite spännande produktnyheter. Håll koll på bloggen och instagram. Jag håller på att testa en typ av produkt som är väldigt omtalad just nu och som verkar väldigt lovande!


NYHETER – BEHANDLING & RÅDGIVNING
Under hösten kommer jag gå klart en utbildning till ekologisk kost-& näringsrådgivare. Kost har alltid varit ett stort intresse och första utbildningen inom näringslära lästes redan 2010 på universitetet och sedan sedan dess har jag fortsatt att gå olika kurser.

Jag har genom min erfarenhet som terapeut träffat på många kunder som blivit hjälpta av en bra ekologisk hudvård, men ibland är det något som saknas… De kunder som även gjort vissa justeringar i kosten har märkt allra störst resultat och mitt mål är att inspirera till förändring som både känns och syns!

Fokus i mitt arbete som ekologisk kost-& näringsrådgivare kommer vara på hur vi kan äta för att förbättra vår hälsa & hud. I stora drag är min kostfilosofi att äta så ren mat som möjligt utan tillsatser, gluten, mejerier och socker.

Jag kommer att ta emot kunder för kost-& hudvårdsrådgivning på salongen, men även via skype för dig som inte bor i Stockholm/ föredrar att ses på skype. Vill du redan nu förhandsboka din tid (från november) och få lite mer information? Tiderna brukar gå åt snabbt, så var gärna ute i god tid. Maila mig på kontakt@salongchia.se vid intresse.

Jag har även en ny spännande och djupgående massage på G… håll utkik efter ett fint introduktionserbjudande!

 
FACELIFT
Sedan flytten till nya lokalen i dec 2016 så har jag bott in mig lite och kommer att förändra lite. Hoppas ni kommer trivas ännu bättre!


Välkommen!


kontakt@salongchia.se 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln