AVANCERADE & RESULTATINRIKTADE BEHANDLINGAR
 

Här har vi samlat Salong Chias resultatinriktade och avancerade ansiktsbehandlingar för dig som vill ha både omedelbar och långsiktig effekt. Självklart är behandlingarna helt ekologiska!

Nedanstående behandlingar har god effekt på t ex linjer, rynkor, ärr, pigmentering, ojämn hudton, stora porer, rosacea, känslig hud etc. Kan tas som enstaka behandling, men bäst resultat får du alltid vid kurbehandling enligt rekommendation.

 

KONTAKT & BOKNING:


RADIOFREKVENS, VAKUUM & BLÅTT/RÖTT LED-LJUS

Före/efter en behandling Facial Powerlift, 30 min Före/efter en behandling Facial Powerlift, 30 min

Hudföryngrande behandling med radiofrekvens, vakuum och LED-ljus; ger ett ansiktslyft, stramar upp huden, stimulerar kollagenproduktionen och jämnar ut rynkor. Behandlingen upplevs avslappnande och värmande och ger en synbar effekt redan efter första gången. För ett mer varaktigt resultat rekommenderas 4-6 behandlingar (ca varannan vecka), Därefter en behandling varannan månad.

INFO:
Kan fås i alla skräddarsydda Antigebehandlingar.

 
 


HUR FUNGERAR DET?

Radiofrekvens
Radiofrekvens(RF) är en teknologi som genererar radiovågor ned i huden och därigenom genererar värme som stimulerar huden. Vidare så stimuleras även ett antal strukturella och molekylära processer i huden. När värmen överstiger 38 grader så påverkas även kollagenfibrer* i huden igenom att dra sig samman och därför får man den åtstramande effekten vid RF-behandlingar. 

Vakuum
Vakuum ger en massage till huden som stimulerar och ökar cirkulationen och påverkar lymffunktionen i huden vilket kommer resultera i en lyster i huden. Samtidigt lyfter vakuum upp huden och ger en mycket kontrollerad behandling i djup och effekt av RF behandlingen.

LED-ljus
470 nm (blått ljus) har en aniinflammatorisk effekt och påverkar acne och känslig hud på ett positivt sätt.

Leverantören av Magic Pot demonstrerar behandlingen


MICRONEEDLING

60 min - 2495:- (ansikte)
75 min - 2995:- (ansikte & hals)
90 min - 3495:- (ansikte, hals & dekolletage)


Vår effektivaste behandling på lång sikt för för hudföryngring, pigmentering, ärr och stora porer.
Inleds med information och konsultation vid första besöket.

Sedan följer rengöring, hudanalys, enzympeeling/ultraljudspeeling/AHA-syra efter hudtyp, applicering av serum, microneedlingbehandling av valt område med sterila engångsnålar. Därefter läggs en ansiktsmask på för att lugna huden och sedan appliceras avslutande produkter och solskyddsprodukt. Efter behandlingen får du produktrådgivning och hemgångsråd.

Efter 2-6 veckor börjar man se resultat på huden. Det är den tid det tar för nytt kollagen och elastin att bildas. En kur på 3-6 gånger var 4 - 5:e vecka rekommenderas för bäst resultat. Antalet gånger bestäms av hudens nuvarande status samt mål med behandlingen. För extra effekt kan Pure Cell serum fås (+500:-, läs mer nedan).

Microneedlingpennan är medicinskt CE-märkt och FDA-godkänd.

 

HUR FUNGERAR MICRONEEDLING?

Nålarna ger ett förbättrat produktupptagupptag i huden med 1000% enligt kliniska studier.

Resultaten av microneedling är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverkningar. Mindre smärtsamt och inga skador på huden. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende.

En liten elektrisk microneedlingpenna skapar tusentals små kanaler i huden och detta triggar igång huden att skapa mer kollagen och elastin. Läs mer...

Leverantören av vår microneedlingpenna demonstrerar microneedling


PURE CELL TREATMENT

Före/ efter en Pure Cell Treatment, 60 min Före/ efter en Pure Cell Treatment, 60 min

60 min - 1750:-

Behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla hudtyper och hudtillstånd. Ger både omedelbar och långsiktig effekt; höjer statusen på huden några snäpp.

Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv.

En avslappnande och resultatinriktad ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, peeling, varma handdukar, handmassage och ansiktsmask med levande celler från rosenrot följt av en lyftande djupgående massage av dekolletage, nacke och ansikte med AHA-syra, växtceller, stimulerande olja, kräm och ansiktsbalm; ger huden en riktig fuktboost och vitamininjektion. Produkter från Maria Åkerberg. 

TIPS!
Vill du ha en längre massage, inkludera djuprengöring eller maximera antiageeffekten ytterligare med bl a radiofrekvens? Tillägg av Pure Cell kan fås i alla skräddarsydda ansiktsbehandlingar och microneedlingbehandlingar (+500:-)

 

HUR FUNGERAR CELLERNA?

Levande stamceller från rosenrot används direkt på huden. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna.

Stamceller är ospecialiserade celler vilkas slutliga funktion ännu inte är bestämd. Därför anpassar de sig och stärker hudens egna celler. Maria Åkerberg är först i världen med att erbjuda levande stamceller för huden. Varför vi valt att satsa på levande stamceller är för att det i ett gediget forskningsunderlag från Lunds universitet visar att det sker en unik uppbyggnad av huden. Man sätter huden på topp genom att förse den med cellkärnans mest aktiva antioxidanter.

En helt ny nivå när det handlar om naturlig/ekologisk hudvård, den har aldrig varit såhär livskraftig förr.

 

"Mycket trevlig salong och mycket bra behandling.
Christine var toppen!"
/Marianne


aha-behandling

Bra för mogen hud, pigmentering och oren hud. Passar även den känsliga huden.

Görs med fördel som kur på 3-6 gånger (varje vecka – 1 g/månad beroende på vald AHA-syra) för maximal effekt.

Köp gärna AHA-peeling, ansiktsmask, serum och olja med C + E vitamin att använda hemma för bästa resultat.

INFO:
AHA-syrapeeling kan fås i alla skräddarsydda ansiktsbehandlingar (60-120 min).
 


OM AHA-SYROR

De kraftfulla, resultatinriktade och organiska peelarna med AHA-syror och enzymer är exeptionellt djupgående och effektiva. I behandlingen väljer terapeuten mellan flertalet olika AHA-peelingar beroende på hudproblem/hudtillstånd.

Tänk på att huden får inte utsättas för sol 24 timmar innan och 48 timmar efter första behandlingen. Under pågående kur så bör du vara försiktig i solen och vara noggrann med solskydd under hela kuren.


DIAMOND DERMABRASION


Diamantslipning är behagligt och avslappnande och dessutom säkert och effektivt. Behandlingen är hygienisk och hypoallergen och ger fina resultat från start. Bra mot ojämn hudton, pigmenteringar, linjer, rynkor och torr hud. Rekommenderas som kur (3-8 ggr) med 10-14 dagar emellan för bäst resultat.

Alla personer kan använda sig utav denna behandling. Behandlingen är helt naturlig utan några kemiska medel. Därför passar behandlingen även till för personer med len, känslig hud, som är utsatt för hudallergier.

Behandlingen är helt smärtfri, man kan uppleva en mild stickande känsla i huden. Direkt efter behandlingen kan huden bli lite röd, du kan få en känsla av stickningar, sveda, klåda. Symptomen försvinner oftast inom 24 timmar.


OM HUDSLIPNING

Diamond dermabrasion är den senaste generationen av microdermabrasion där slipningen görs med ett instrument vars topp är klätt med fasta diamanter i stället för lösa kristaller. Instrument förs med jämnt tryck över huden. Hudytan slipas samtidigt som blodcirkulationen stimuleras av det lätta vacuumsuget som suger upp de döda hudcellerna och ökar produktionen av kollagen och elastin. Slipningen stimulerar hudens vävnad till cellförnyelse. Den gamla och torra huden ersätts med ny fräsch hud. Redan efter första behandlingen har huden ett föryngrat utseende med renare, friskare lyster.

INFO:
Diamond Dermabrasion hudslipning kan fås i alla skräddarsydda ansiktsbehandlingar, 60-120 min.