diamond dermabrasion - hudslipning

hudslipning i vasastan, stockholm

Diamantslipning är behagligt och avslappnande och dessutom säkert och effektivt. Behandlingen är hygienisk och hypoallergen och ger fina resultat från start. Bra mot ojämn hudton, pigmenteringar, linjer, rynkor och torr hud. Rekommenderas som kur med 10-14 dagar emellan för bäst resultat.

Alla personer kan använda sig utav denna behandling. Behandlingen är helt naturlig utan några kemiska medel. Därför passar behandlingen även till för personer med len, känslig hud, som är utsatt för hudallergier.

Behandlingen är helt smärtfri, man kan uppleva en mild stickande känsla i huden. Direkt efter behandlingen kan huden bli lite röd, du kan få en känsla av stickningar, sveda, klåda. Symptomen försvinner oftast inom 24 timmar.

TIPS!
Kan fås i alla skräddarsydda bas & anti-agebehandlingar.


OM HUDSLIPNING

Diamond dermabrasion är den senaste generationen av microdermabrasion där slipningen görs med ett instrument vars topp är klätt med fasta diamanter i stället för lösa kristaller. Instrument förs med jämnt tryck över huden. Hudytan slipas samtidigt som blodcirkulationen stimuleras av det lätta vacuumsuget som suger upp de döda hudcellerna och ökar produktionen av kollagen och elastin. Slipningen stimulerar hudens vävnad till cellförnyelse. Den gamla och torra huden ersätts med ny fräsch hud. Redan efter första behandlingen har huden ett föryngrat utseende med renare, friskare lyster.

Du kan testa denna effektiva peeling & hudslipning i alla skräddarsydda ansiktsbehandlingar, 60-120 min