HUDFÖRYNGRING MED RADIOFREKVENS, VAKUUM & LED-LJUS

HUDFÖRYNGRANDE & UPPSTRAMANDE ANSIKTSBEHANDLING VID ODENPLAN, STOCKHOLM


Hudföryngrande behandling med radiofrekvens, vakuum och LED-ljus; ger ett ansiktslyft, stramar upp huden, stimulerar kollagenproduktionen och jämnar ut rynkor. Behandlingen upplevs avslappnande och värmande och ger en synbar effekt redan efter första gången. För ett mer varaktigt resultat rekommenderas 4-6 behandlingar (ca varannan vecka), Därefter en behandling varannan månad.

INFO:
Kan fås i alla skräddarsydda Antigebehandlingar.
 

Radiofrekvens
Radiofrekvens(RF) är en teknologi som genererar radiovågor ned i huden och därigenom genererar värme som stimulerar huden. Vidare så stimuleras även ett antal strukturella och molekylära processer i huden. När värmen överstiger 38 grader så påverkas även kollagenfibrer* i huden igenom att dra sig samman och därför får man den åtstramande effekten vid RF-behandlingar. 

Vakuum
Vakuum ger en massage till huden som stimulerar och ökar cirkulationen och påverkar lymffunktionen i huden vilket kommer resultera i en lyster i huden. Samtidigt lyfter vakuum upp huden och ger en mycket kontrollerad behandling i djup och effekt av RF behandlingen.

LED-ljus
470 nm (blått ljus) har en aniinflammatorisk effekt och påverkar acne och känslig hud på ett positivt sätt.