ANSIKTSMASSAGE


♥ = Chias favoriter!

Ansiktsmassage löser upp spänningar, ökar cirkulation i hud och bindväv, ger huden mer lyster och verkar djupt avslappnande. Ges allra bäst som kur på 3-4 ggr, men kan även göras som enstaka behandling. 

Samtliga massager kan även kombineras med Chia´s skräddarsydda ansiktsbehandling, 90 min

Ansiktsmassagen & käkledsbehandlingen är helt komponerade av Christine och hålls även som fortbildning för andra terapeuter från 2018/2019.HUNGARIAN FACE MASSAGE

Inleds med en härlig rengöringsmassage och en varm handduk.
Ansikts-&skalpmassagen sker med ungersta tekniker och är flödande, kraftfull samt lyftande. Behandlingen inkluderar även djupgående massage med en sk. beautyroller som även kan köpas för hemmabruk. Avslutas med vårdande väldoftande ekologiska produkter från Eminence Organics.

Bra för personer med käkledsproblem, späningshuvudvärk, migrän, tinnitus samt som gnisslar tänder, har bettskena eller biter ihop/är stressade. 

Djupgående massage med fokus på käkpartiet med massage, tibetanska tekniker, triggerpunktsbehandling, akupressur, massage inifrån munhålan, dry needling, stretch och mobiliseringstekniker mm. Massage även på dekolletage, axlar, nacke och skalpkant. Vid behov så används även koppning/radiofrekvens, vakuum och blått LED-ljus.

Vid kurbehandlingarna så kommer behandlingarna att skilja sig åt från gång till gång. I denna behandling är det viktigt att du utför de rekommendationer på hemgångråd och övningar som du får, därför består behandlingen av ca 45 min ren behandlingstid och ca 10 minuters rådgivning om hembehandling.

Rekommenderas som en kur på ca 1 g/v i 3 veckor och sedan en uppföljningsbehandling efter ca 2 månader. 

Erfarenehet, goda resultat och utarbetad sedan 2013!
Från hösten 2018 så håller Christine även utbildningar i denna metod för andra terapeuter. 


AYURVEDISK FACE MASSAGE & INDIAN HEAD MASSAGE

Behandlingen inleds med en ansiktsrengöring och följs av varma handdukar. Därefter ges en massage med en personligt anpassad olja. Massagen är mjuk och avslappnande och utförs på dekolletage, axlar, nacke och ansikte. Följs av en mer specifik massage anpassad efter din hudtyp. Avslutas med vårdande ekologiska produkter och en ordentlig skalpmassage.


♥ CHIA FACELIFT MASSAGE ♥

Inleds med en specifik rengörande massage och varm handduk och följs av en skön massage av dekolletage, axlar, nacke, ansikte och skalp med flertalet olika tekniker som lättar på spänningar, ökar blodcirkulationen i huden och transporterar bort lymfvätska. Djupt avslappnande och revitaliserande.

Influenser från bl a ungerska, ayurvediska, japanska och kinesiska tekniker.

Avslutas med vårdande ekologiska produkter. Rekommenderas som kurbehandling om 4 gånger med max 3-4 veckor mellan varje behandling. Vid kurbehandling så ser alla behandlingarna olika ut och du får även specifika hemgångsråd för optimal effekt. Detta är en behandling som Christine arbetat fram under flera år och från hösten 2018 även utbildar andra terapeuter i.

Kurpris 4 ggr:
4 behandlingar (4995:-) Betalning vid första tillfället - du får massageverktyg (Värde 395:-) på köpet!


HOT & COOL STONE FACE MASSAGE

Avslappnande massage av dekolletage, axlar, överarmar, nacke, ansikte och skalp med varma och svala stenar. Behandlingen inleds med ansiktsrengöring, en kortare faceliftmassage, stenmassage och avslutas med vårdande produkter.


TCM FACE MASSAGE

Rengöring, varma handdukar, enzympeeling, lyxig sheet-mask och djupgående massagetekniker från TCM - traditionell kinesisk medicin; faceliftmassage med japanska influenser, gua sha, akupressur, koppning och jaderoller samt skalpmassage. Avslutas med vårdande produkter. Som enstaka behandling eller som kurbehandling var 3-4:e vecka. Kan även kombineras med Chia´s andra ansiktsmassager.


TIBETANSK FACELIFTMASSAGE

Tibetansk faceliftmassage innehåller rengöring, lätt lymfmassage, akupressur, oljemassage, skalpmassage samt djupmassage av muskler och bindväv i ansiktet. Avslutas med vårdande produkter. Rekommenderas som kur på 4 ggr med max 3 veckor mellan varje behandling därefter som påfyllnadsbehandling en gång varannan månad. Olika zoner bearbetas varje gång, ingen behandling är den andra lik. Produkter från svenska ekologiska M Picaut.