FACELIFTMASSAGE - ANSIKTSMASSAGE - KÄKLEDSBEHANDLING


Samtliga behandlingar kan tas som fristående enstaka behandlingar men rekommenderas som kur om 4 ggr för optimal effekt på lyster, spänst, linjer och muskelspänningar/käkledsproblem. I Chias faceliftmassager så används ekologiska produkter från svenska M Picaut. 
 

♥ = Chias egenutvecklade massager

 

♥ faCHIA™ Facelift Method

Mina fyra olika Faceliftbehandlingar i "Chia Facelift Method" är skapade för att fräscha upp och detoxa huden med användning av olika massagetekniker som får igång blodcirkulationen, skulpterar ansiktet och dränerar överflödig vätska. Min specialité är rejäla ansiktsmassager som verkligen jobbar loss spänningar, slätar ut linjer och ger ansiktet ett mer avslappnat uttryck med mer lyster!

Med en passion för massage och hur vi kan åldras bra och naturligt så har jag skapat mina signaturmetoder inom faceliftmassage. Under de 11 år jag arbetat i branschen så har jag arbetat med muskler, bindväv och lymfsystemet för både ansikte och kropp. Jag använder tekniker från runtom i världen för ett naturligt facelift. Inspirationen kommer från bla ungerska, ayurvediska, kinesiska och japanska tekniker samt zonterapi, lymfflödes- och bindvävsmassage. Behandlingarna är som ett träningspass för ansiktet!

Rekommenderas som kurbehandling om 4 gånger där varje behandling är olik den andra. Steg 1 är den mjukaste av de fyra massagerna, och sedan jobbar vi gradvis djupare och djupare gång för gång med nya tekniker. Behandling nummer 4 är en riktigt djupgående massage där vi jobbar på djupet med cirkualtion, muskler och bindväv bl a från insidan av munnen; en behandling som är omåttligt populär bland annat bland kändisar runt om i världen. 

Det bör gå max 3-4 veckor mellan varje behandling. Efter varje behandling får du specifika hemgångsråd efter ett specifikt utarbetat schema; allt för att du ska få optimal effekt!

Tips!
Dessa faceliftmassager är även perfekta att kombinera med ansiktsbehandling; välj skräddarsydd ansiktsbehandling (120 min) Boka här...

Detta är en behandling som jag arbetat fram under flera år och under 2019 ser jag fram emot att nu lära ut detta koncept till andra terapeuter.

 

Mer om de olika behandlingarna...

♥ faCHIA™ FACELIFT METHOD: CHIA FACELIFT - Relax (behandling 1*)

Djupt avslappnande och revitaliserande! 
Inleds med en härlig rengöringsmassage och en varm handduk.Behandlingen inleds med en djupavslappnande rengöringsmassage och varm handduk och följs av en skön flödesmassage av dekolletage, axlar, nacke och ansikte. Därefter jobbar vi lite djupare med lyftande faceliftmassage av ansikte och skalp med flertalet olika tekniker som lättar på spänningar, ökar blodcirkulationen i huden och transporterar bort lymfvätska. 
 

♥ faCHIA™ FACELIFT METHOD: CHIA FACELIFT Revitalise (Behandling 2*)

För fantastisk lyster!
En cirkulationsökande faceliftmassage med influenser främst från japanska tekniker samt flödande oljemassage av dekolletage, axlar, nacke, ansikte, samt inslag av zonterapi, shiatsu och lymfdränerande massage med sval jaderoller. 
 

♥ faCHIA™ FACELIFT METHOD: faCHIA ™ Facelift - Rejuvenate (Behandling 3*)

Effekt på linjer, spänst och cirkulation!
Djupgående faceliftmassage med tekniker från kraftfull ungersk ansiktsmassage, akupressur, zonterapi, lymfdränerande koppning, Gua Sha och en specifik "anti-rynk" massage. 
 

♥ faCHIA™ FACELIFT METHOD: faCHIA™ Facelift - Reshape (Behandling 4*)

Den här skräddarsydda faceliftmassagen inkluderar flertalet djupgående massagetekniker som lossar på muskelspänningar, mjukar upp fascia/spänd bindväv, slätar ut linjer, ökar lystern, dränerar överflödig vätska/puffighet och "plumpar upp" ansiktet. En av teknikerna som används är en specifik massage inifrån munnen (med engångshandskar) för att förbättra spänsten i hud och ansiktsmuskulatur.

* Det går bra att testa valfri Facelift massage som enskild behandling,
men vid kurbehandling så görs behandlingarna i ordningen behandling 1-4 för bäst effekt eller enligt personlig rekommendation.

55 min - 1195:- 
Pris Åkersberga: 1095:-

Bra för personer med käkledsproblem, späningshuvudvärk, migrän, tinnitus samt som gnisslar tänder, har bettskena eller biter ihop/är stressade. 

Djupgående massage med fokus på käkpartiet med massage, tibetanska tekniker, triggerpunktsbehandling, akupressur, massage inifrån munhålan, dry needling, stretch och mobiliseringstekniker mm. Massage även på dekolletage, axlar, nacke och skalpkant. Vid behov så används även koppning/radiofrekvens, vakuum och blått LED-ljus.

Vid kurbehandlingarna så kommer behandlingarna att skilja sig åt från gång till gång. I denna behandling är det viktigt att du utför de rekommendationer på hemgångråd och övningar som du får, därför består behandlingen av ca 45 min ren behandlingstid och ca 10 minuters rådgivning om hembehandling.

Rekommenderas som en kur på ca 1 g/v i 3 veckor och sedan en uppföljningsbehandling efter ca 2 månader. 

Erfarenehet, goda resultat och utarbetad sedan 2013!
Från 2019 så håller Christine även utbildningar i denna metod för andra terapeuter. 


TIBETANSK FACELIFTMASSAGE

75 min - 1795:-  (Åkersberga 1495:-)

Tibetansk faceliftmassage innehåller rengöring, lätt lymfmassage, akupressur, oljemassage, skalpmassage samt djupmassage av muskler och bindväv i ansiktet. Avslutas med vårdande produkter. Rekommenderas som kur på 4 ggr med max 3 veckor mellan varje behandling därefter som påfyllnadsbehandling en gång varannan månad. Olika zoner bearbetas varje gång, ingen behandling är den andra lik. Produkter från svenska ekologiska M Picaut.