GRAVIDBEHANDLING

Skräddarsydda gravidbehandlingar


Gravidmassage & specialanpassade gravidbehandlingar på en speciell gravidkudde gör att du kan ligga skönt på mage genom hela graviditeten. Om du av någon anledning inte kan ligga på mage så anpassar jag mig efter dina behov och kan även massera från sidan eller sittande. Hos mig är du i trygga händer, jag är dipl. gravidmassör och har erfarenhet av att behandla gravida sedan 2012.

Under gravidmassagen ökar blodcirkulationen, vätska och slaggprodukter forslas bort, spänningar släpper och du får en skön och avslappnande stund. Massagen anpassas efter dina behov och önskemål. 

Vill du boka enbart ansiksbehandling? Jag ser till att du ligger skönt på speciell gravidkudde med stöd för ländryggen. Ange gärna att du är gravid i noteringsraden vid bokning av ansiktsbehandling.

Studier från Karolinska Institutet
"Studier visar att gravida som får regelbunden massage (var 10-14:e dag) har betydligt lägre halter av stresshormon & får färre komplikationer i samband med förlossningen. Dessutom minskar risken för tidigt födda barn och låg födslovikt."

Salong Chia - Gravidmassage

  KUNDRECENSIONER:

"Ville bara säga att min väninna sa att det var den bästa massagen hon någonsin fått igår! :) Precis som jag sa efter min första gravidbehandling, haha! Du är grym Christine!"
/Pauline


"Helt underbar gravidbehandling av mina svullna ben och fötter när jag gått en vecka över tiden. Det hjälpte och var framför allt en riktigt bra massage. Detta är en salong utöver det vanliga 
tack vare duktig personal med varmt bemötande. Tack för hjälpen:)" /Gisela

SALONG CHIA´S GRAVIDBEHANDLINGAR


ORGANIC MAMA

60 min - 1495:- (Åkersberga 1250:-)
120 min - 2695:-
(Åkersberga 2250:-)
Fotbad, fotskrubb, del-/helkroppsmassage samt en liten ansiktskur/längre ansiktsbehandling. Skräddarsys efter dina behov & önskemål. En riktig lyxbehandling och en av våra populäraste behandlingar sedan 2012!


PRECIOUS MAMA

90 min - 2095:- (Åkersberga 1750:-)
Vårdande eller rengörande ansiktsbehandling (enligt eget önskemål) inkl. fotbad, fotskrubb, hand-, fot-& ansiktsmassage samt lyxmask.


GRAVIDMASSAGE

45 min - 1195:- (Åkersberga 995:-)
60 min - 1495:- (Åkersberga 1250:-)
90 min - 2095:-
(Åkersberga 1750:-)
Avslappnande, djupgående, fokus på specifika problemområden eller kanske lite av varje? Du bestämmer!


MAMA LEG- & FOOT TREATMENT

45 min - 1195:- (Åkersberga 995:-)
Fotbad, fotskrubb och härlig massage av fötter och ben. Avslutas med en svalkande och vårdande kräm som reducerar svullnad.


GRAVIDMASSAGEKURS FÖR PAR
En kurs för blivande föräldrar, där den blivande mammans partner får lära sig säkra massagegrepp som kan användas genom hela graviditeten samt tips på övningar som den gravida själv kan göra för att minska spänningsvärk och problem..

Massagen sker i sidoläge och ni får lära er hur ni ska lägga handdukar och kuddar för en bekväm liggställning. Massagen sker även på rygg och sittande och kan lätt göras hemma. Ni får lära er hur man bäst utför massage av rygg, nacke, ben, fötter, händer och skalp.

En speciell ekologisk gravidolja efter eget val på 125/250 ml medföljer som kan användas vid massagen, samt på mage, bröst, rumpa och ben för att minska risken för bristningar.

Endast 1 par/ kurs
Lärare: Christine Magnusson (Dipl. gravidmassör)