MASSAGE

Välkommen att boka massage vid Odenplan/ Norrtull i Stockholm! 

Mitt mål är att ge en behandling som är anpassad helt efter dina önskemål, oavsett om det är en tuff muskelmassage, en avslappnande massage eller om du har några specifika problem du vill att vi fokuserar på.

INFORMATION OM BEHANDLINGARNA:
Vid behov/önskemål så ingår en effektiv muskelbehandling med värmande radiofrekvens och djupgående vakkum i alla massagebehandlingar (ej gravidmassage). Denna behandling gör att jag snabbare kan komma djupt ner i musklerna och därefter lösa upp olika muskelspänningar, vilket leder till bättre resultat och färre återbesök.

Då maskinen ger en behaglig värme och har ställbart vakuum så passar denna behandling även dig som vill ha en avslappnande behandling.

Osäker på vilken behandling du ska välja?
Välj en massage med den tidslängd du vill ha så diskuterar vi upplägg och önskemål på plats!

♥ = Chia´s specialité. Christine utbildar även andra terapeuter i flera av dessa behandlingar.

KUNDRECENSIONER:

"Jag är så glad och tacksam över att min dotter hittade Christine. Det är inte alltid jätteskönt 
medan massagen pågår men det gör så oändligt gott i slutänden"./Mary

"Snabb och bra behandling. Mina besvär blev verkligen åtgärdade. Kommer säkert att återkomma."
/Staffan

"Christine är en fantastisk duktig massör. Fixade min trötta rygg på endast 1 behandling."
/Daniel

"Fick en fantastisk ekologisk behandling! Personligt och samtidigt professionellt. Ofattbar förståelse för ansiktsmuskler och avslappning av kroppen. Har redan rekommenderat behandlingen till familj och vänner! Underbart med ekologisk affär också med många bra presentidéer."
/Wiktoria


DJUPGÅENDE MASSAGE


♥ DEEP TISSUE MASSAGE ♥ - RELAX/ CLASSIC/ SPORTS/ THERAPEUTIC

Vår populäraste massage &
Christines egna favoritbehandling som hon även utbildar andra terapeuter i från 2018/2019!

Djupgående massage där massören använder sig av händer, knogar, underarmar och armbågar i långsamma drag för att komma så djupt ner som möjligt i musklerna och för att lossa upp muskelknutar, djupare spänningar i muskler och bindväv. Integrerad stretch, triggerpunktsbehandling och avancerade tekniker ingår vid behov. Läs mer...

Bra för personer med späningshuvudvärk, migrän, tinnitus samt som gnisslar tänder, har bettskena eller biter ihop/är stressade. Rek som en kur på 1 g/v i minst 3 veckor. Olika tekniker används för bästa effekt; klassisk massage, tibetanska tekniker, stretch, käkledsbehandling (inifrån munnen), dry needling, bindvävsgrepp, vakuum, värmande radiofrekvens, akupressur och triggerpunktsbehandling. Läs mer...


DRY NEEDLING

Snabb & effektiv terapeutisk behandling! Nu med ytterligare avancerade tekniker
Triggerpunkter (muskelknutor) utgörs av spända muskelsträngar som orsakar lokal och/eller utstrålande smärta till ett specifikt område som är karaktäristiskt för triggerpunkten. Dessa behandlas snabbt och säkert med dry needling. När man träffar en triggerpunkt får man en snabb sammandragning i muskeln ( sk local twitch response) och därefter blir muskeln helt avslappnad. 

Dry needling är något helt annat än traditionell akupunktur. Enda likheten är att sterila engångsakupunktunålar används.Används effektivt på t ex axlar, sätesmuskulatur, framsida lår, baksida lår, spända vader och kan hjälpa mot bl a falsk ischias, spända käkar och huvudvärk.

Behandlingen består av ca 10 min uppmjukande massage med t ex Deep Tissue Massage/ radiofrekvens/ koppning/terapeutiska tekniker. Därefter sätts nålarna på (vid behov Dry Needling med el). Du får sedan vila ca 10 min med nålarna. Avslutas med några minuters hemgångsråd.  


AVSLAPPNANDE MASSAGE

DEEP AROMA RELAX

Mjuk & intensiv helkroppsmassage (nivå 2/4) med influenser från hawaiian lomi lomi massage, shiatsu och aromamassage som med långa, gungande och rytmiska rörelser som går djupt in i muskulaturen. Massören arbetar med både med händer, knogar och underarmar. Behandlingen inleds med fotbad och fotskrubb och avslutas med en skön ansikts-& skalpmassage. 


FOTMASSAGE

Fotbad, fotskrubb och avslappnande fotmassage med vårdande produkter. Inslag av akupressur och zonterapi för en mer djupgående avslappning.ANSIKTSMASSAGE


AYURVEDISK FACEMASSAGE & INDIAN HEAD MASSAGE

Behandlingen inleds med en ansiktsrengöring och följs av varma handdukar. Därefter ges en grundmassage med en personligt anpassad olja. Massagen är mjuk och avslappnande och utförs på dekolletage, axlar, nacke och ansikte. Följs av specifik massage anpassad efter din hudtyp. Avslutas med vårdande produkter och en ordentlig skalpmassage.


HOT & COOL STONE FACE MASSAGE

Avslappnande massage av dekolletage, axlar, överarmar, nacke, ansikte och skalp med varma och svala stenar. Behandlingen inleds med ansiktsrengöring, en kortare faceliftmassage och avslutas med vårdande produkter.


♥ CHIA FACELIFTMASSAGE ♥

Inleds med en specifik rengörande massage och varm handduk och följs av en skön massage av dekollatage, axlar, nacke, ansikte och skalp med flertalet olika tekniker som lättar på spänningar, ökar blodcirkulationen i huden och transporterar bort lymfvätska. Djupt avslappnande och revitaliserande.

Influenser från bl a ungerska, ayurvediska, japanska och kinesiska tekniker.

Avslutas med vårdande ekologiska produkter. Rekommenderas som kurbehandling om 4 gånger med max 3-4 veckor mellan varje behandling. Vid kurbehandling så ser alla behandlingarna olika ut och du får även specifika hemgångsråd för optimal effekt. Detta är en behandling som Christine arbetat fram under flera år och från hösten 2018 även utbildar andra terapeuter i.

Kurpris 4 ggr:
4 behandlingar (4995:-) Betalning vid första tillfället - du får massageverktyg (Värde 395:-) på köpet!


TCM FACELIFT MASSAGE

Rengöring, varma handdukar, enzympeeling, lyxig sheet-mask och djupgående massagetekniker från TCM - traditionell kinesisk medicin; Gua sha, koppning, jaderoller, akupressur. Avslutas med vårdande produkter. Som enstaka behandling eller som kurbehandling minst 1 gång/månad. Kan även kombineras med Chia´s andra ansiktsmassager. Läs mer...


TIBETANSK FACELIFTMASSAGE

En behandling som passar alla. Massage av ansikte, hårbotten, nacke, hals och axlar. Med olika tekniker (lätt lymfdränage, djupavslappnande akupressur, oljemassage och djupmassage av muskler och bindväv) bearbetas alla muskler för att ge ansiktet lyster och spänst. Behandlingen består av en kur på 4 steg där varje behandling bearbetar olika zoner. Rekommedneras var 3:e vecka under kuren och sedan en påfyllnadsbehandling varannan månad. 

Behandlingen inleds med ansiktsrengöring, peeling och avslutas med vårdande produkter för din huds nuvarande tillstånd. Effektiv mot spänningshuvudvärk och ömmande käkar, eller bara som en vitalisering av huden; en detox, eller som ett jympapass för ansiktets alla muskler.