DEEP TISSUE MASSAGE

30 min - 750:-
45 min - 995:-
60 min - 1250:-
75 min - 1495:-
90 min - 1750:-


Vår populäraste massagebehandling!
Djupgående massage där jag använder mig av händer, knogar, underarmar och armbågar i långsamma drag för att komma så djupt ner som möjligt i musklerna och för att lossa upp muskelknutar, djupare spänningar i muskler och bindväv. Integrerad stretch och triggerpunktsbehandling ingår vid behov.

Även om massagen är kraftfull och djup så upplever många den som väldigt avslappnande. Massagen kan även göra "sköntont".  Det är vanligt att man blir lite öm en eller ett par dagar efter en behandling, framförallt om man har varit väldigt spänd. Detta är helt normalt och brukar vanligen ge med sig efter ett par behandlingar. Läs mer nedan om de olika massagerna. 

Välkommen till Christine på Salong Chia!

Nivåer:
Nivå 1: Spa-massage, ayurvedisk massage, Hot Stone Massage m.m
Nivå 2: djupare avslappningsmassage av hela kroppen
Nivå 3: medeldjup behandling t ex Classic
Nivå 4: Djup massage samt behandling av specifika problem; Sports & Therapeutic

Du behöver inte välja vilken av massagerna Classic/Sports/ Therapeutic du vill ha, utan det bestäms på plats efter en konsulation). 


deep aroma relax

Mjuk & intensiv helkroppsmassage (nivå 2/4) med influenser från hawaiian lomi lomi massage, shiatsu och aromamassage som med långa, gungande och rytmiska rörelser som går djupt in i muskulaturen. Massören arbetar tvärs över och längs med musklerna med både med händer, knogar och underarmar. Behandlingen inleds med fotbad och fotskrubb och avslutas med en skön ansikts-& skalpmassage med vårdande produkter. 60/90 min.


classic

Medeldjup Deep Tissue Massage (nivå 3/4) med influenser från klassisk massage och fokus på triggerpunktsbehandling; tryck på spända muskelknutar. Detta ger en effektiv och problemlösande massage som löser upp knutor och ökar upp blodcirkulationen.

Triggerpunktsbehandling sker med ett tryck på triggerpunkten (spänd muskelknuta) tills  smärtan avtar. Detta har till syfte att töja muskelfibrerna och få en ökad cirkulation genom att kroppen försöker utjämna den syrebrist som uppstod under pressuren genom en ökad blodmängd till området. Detta gör att muskeln syresätts och slaggprodukter transporteras bort. Läs mer...
 


sports

En tuff och intensiv massagebehandling för dig som är aktiv, tränar mycket eller vill ha en mer djupgående massage. Minskar smärta, ökar cirkulationen och ökar rörligheten. Ger dig bättre återhämtning och leder ofta till bättre idrottsprestation.

Djup behandlande massage (nivå 4/4) med influenser från Deep Tissue massage, idrottsmassage, integrerade stretchtekniker och avancerade tekniker. Massage även i sidoläge och sittande. Vid behov kombineras massagen med triggerpunktsbehandling (tryck på spända muskelknutar), terapeutisk stretching, djup bindvävsmassage med bl a vakuum samt värmande radiofrekvens.Välkommen att boka tid hos Christine som är specialutbildad i idrottsmassage och idrottsmedicin! 


therapeutic

Vår effektivaste massagebehandling för dig med specifika problem!
Djupgående och problemlösande massage för dig med specifika problem t ex spänningshuvudvärk, musarm, ischias, stelhet, domningar, cirkulationsstörningar, rörelseinskränkningar, nackproblem, spända käkar m.m. 
Vid behov/ önskemål så ingår även radiofrekvens, vakuum och LED-ljus i alla terapeutiska massager; snabbare effekt och färre återbesök!

Jag använder mig av bl a Deep Tissue Massage, klassisk massage, triggerpunktsbehandling, koppning, koppningsmassage, radiofrekvens, vakuum, dry needling, käkledsbehandling och ett flertal andra terapeutiska & djupgående tekniker.

Tips - Deep Tissue Therapeutic Massage:
Välj minst 60 min för din första behandling. Räkna med 3-4 behandlingar med ca 1 veckas intervall vid specifika problem. I samband med behandlingen kommer du få hemgångsråd om t ex självmassage, stretch, träning och vanor. För maximalt behandlingsresultat (och för att behöva färre behandlingar) så krävs det att du lägger ner några minuter per dag på dessa råd.