DEEP TISSUE MASSAGE

30 min - 895:- (Åkersberga: 750:-)
45 min - 1195:- (Åkersberga: 995:-)
60 min - 1495:- (Åkersberga: 1250:-)
75 min - 1795:- (Åkersberga 1495:-)
90 min - 2095:- (Åkersberga 1750:-)

Är du stel och spänd? Har du spänningshuvudvärk, musarm, ischias, domningar, cirkulationsstörningar, rörelseinskränkningar, nackproblem eller spända käkar?
Problemlösande massage som alltid anpassas efter dig och dina behov! 

Även om massagen är kraftfull och djup så upplever många den som väldigt avslappnande. Massagen kan även göra ”sköntont”.  Det är vanligt att man blir lite öm en eller ett par dagar efter en behandling, framförallt om man har varit väldigt spänd. Detta är helt normalt och brukar vanligen ge med sig efter en eller ett par behandlingar. Vid specifika problem rekommenderas vanligen 3-4 behandlingar med ca 1 veckas mellanrum, men ibland räcker det med endast 1-2 behandlingar beroende på ditt problem och hur mycket tid du lägger själv mellan behandlingarna på hemgångsråden du får.

faCHIA™ Deep Tissue Massage är en djupgående massage där jag använder mig av händer, fingrar, knogar, underarmar och armbågar i långsamma drag för att komma så djupt ner som möjligt i musklerna och för att lossa upp muskelknutar och  djupare spänningar i muskler och bindväv. Integrerad stretch, triggerpunktsbehandling och avancerade tekniker ingår vid behov.

Vid behov/önskemål så ingår en effektiv muskelbehandling med värmande radiofrekvens och djupgående vakkum i alla massagebehandlingar (ej gravidmassage). Denna behandling gör att jag snabbare kan komma djupt ner i musklerna och därefter lösa upp olika muskelspänningar, vilket leder till bättre resultat och färre återbesök. Då maskinen ger en behaglig värme och har ställbart vakuum så passar denna behandling även dig som vill ha en avslappnande behandling.

Under 2018/2919 kommer jag att hålla utbilding för andra terapeuter i bl a faCHIA™ Deep Tissue Massage.

Välkommen till Christine på Salong Chia!

Du behöver inte välja vilken av massagerna Classic/Sports/ Therapeutic du vill ha, utan det bestäms på plats efter en konsultation). 


faCHIA ™ DEEP AROMA RELAX

Mjuk & intensiv helkroppsmassage med influenser från hawaiian lomi lomi massage, shiatsu och aromamassage som med långa, gungande och rytmiska rörelser som går djupt in i muskulaturen. Massören arbetar tvärs över och längs med musklerna med både med händer, knogar och underarmar. Behandlingen inleds med fotbad och fotskrubb och avslutas med en skön ansikts-& skalpmassage med vårdande produkter. 60/90 min.


faCHIA™ DEEP TISSUE  - CLASSIC

Medeldjup Deep Tissue Massage med influenser från klassisk massage och fokus på triggerpunktsbehandling; tryck på spända muskelknutar. Detta ger en effektiv och problemlösande massage som löser upp knutor och ökar upp blodcirkulationen.


faCHIA™ DEEP TISSUE - SPORTS

En tuff och intensiv massagebehandling för dig som är aktiv, tränar mycket eller vill ha en mer djupgående massage. Minskar smärta, ökar cirkulationen och ökar rörligheten. Ger dig bättre återhämtning och leder till bättre idrottsprestation.

Djup behandlande massage med influenser från Deep Tissue massage, idrottsmassage, integrerade stretchtekniker och avancerade tekniker. 


faCHIA™ DEEP TISSUE - THERAPEUTIC

Vår effektivaste massagebehandling för dig med specifika problem!
Djupgående och problemlösande massage för dig med specifika problem t ex spänningshuvudvärk, musarm, ischias, stelhet, domningar, cirkulationsstörningar, rörelseinskränkningar, nackproblem, spända käkar m.m. 

Jag använder mig av bl a Deep Tissue Massage, triggerpunktsbehandling, koppning, koppningsmassage, radiofrekvens, vakuum, dry needling, fascia-&bindvävsbehandling, käkledsbehandling och ett flertal andra terapeutiska & djupgående tekniker.