VÅRA VILLKOROM-/AVBOKNING
Om-/avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad tid. Vid uteblivet besök eller för sen avbokning faktureras hela behandlingsbeloppet. Avbokning sker med hjälp av din avbokningskod (Denna kod slutar att fungera 24 timmar innan bokad behandling) som du fick vid bokning. Vid avbokning senare än 24 timmar före så mailar du kontakt@salongchia.se. Avbokning på telefonsvarare eller SMS godkänns ej.

Vi ber er vänligen respektera att våra avbokningsvillkor gäller oavsett anledning.

Avboka direkt när du vet att du fått förhinder, så har någon annan chansen att boka din tid. Skulle någon ta din tid, så faktureras du inte. Du kan alltså överlåta din tid till sambo/vän etc.

Våra villkor kan du se på hemsidan, vår bokningssida och du godkänner den när du bokar behandling via vår bokningssida.Varför debiteras uteblivna besök?
Uteblivna besök betyder inte bara en utebliven inkomst för oss men även att man bokar upp tid som någon annan skulle vilja ha. När man bokar en tid via vår onlinekalender sker ett avtal där du som kund godkänner våra villkor. Så länge du avbokar inom 24 timmar kan tiden bokas av en ny kund.

Hur debiteras man för ett uteblivet besök?
Vi skickar vi en faktura. Om avgiften inte betalas går det vidare till inkassokrav.

Jag behöver boka om min tid, när finns ny tid?
Det lättaste är att boka ny tid online.
Vi gör alltid vårt bästa för att du som kund ska få en tid så snart som möjligt efter din avbokning. Ibland är vi dock fullbokade och kan inte erbjuda en ny tid samma dag/vecka utan först lite längre fram.

 

BOKNING
OBS!
Tänk på att alltid ange rätt kontaktuppgifter så att vi kan nå dig om det skulle ske något oförutsett. Vi tar inte ansvar för de fall där vi behöver boka om dig och du har uppgett fel kontaktuppgifter.


Hur bokar jag behandlingar?
Bokning sker endast efter tidsbokning via vår onlinebokning eller via kontakt@salongchia.se. Ej drop in-behandlingar.  

Hur tätt inpå kan jag boka?
De går bra att boka en behandling 60 minuter innan, förutsatt att vi har lediga tider kvar just då. Bokar du mindre en ett dygn innan kan du dock inte avboka din bokade tid utan debitering, se ovan.

Vad kommer mina uppgifter att användas till när jag anger dem vid bokning eller i gästboken?
Vi använder dem endast som kundunderlag, för att ge dig en bokningsbekräftelse.
 

KONTAKT
Lättaste och snabbaste sättet att komma i kontakt med oss är via mail kontakt@salongchia.se.

 
 

BEHANDLING
Vad händer om jag kommer sent?
Meddela oss så fort du vet att du blir sen så försöker vi lösa det på bästa sätt. Vi gör alltid vårt bästa för att du ska få din fulla behandlingstid ändå, men har vi en inbokad kund efter kan vi behöva sluta på avsatt tid, för att inte drabba nästa kund. 

Vilka behandlingar erbjuder du?
Du kan läsa om alla våra behandlingar under respektive rubrik här på sidan eller klicka in på vår onlinebokning för en översikt.

Är behandlingstiden inkl. eller exklusive rådgivning, betalning etc?
Alla våra behandlingar* är avklädning, behandlingstid och påklädning. Betalning, rådgivning och ev. ombokning sker efter din behandling. Har du bokar massage eller ansiktsbehandling så kan du därför räkna med 10-15 min extra utöver din bokade tid. 
 
Hur
långt innan min behandling ska jag komma?

Dörren öppnas ca 5 min före bokad tid pga pågående behandling. 
 
 

BETALNING
Hur sker betalningen?
Vi tar emot kort och du får alltid ett kvitto. Kontantfritt från aug 2018. 
 

PRODUKTER
Vad använder ni för produkter i behandlingarna?
Alla produkter vi använder i våra behandlingar är ekologiska (undantag frans-& brynfärg där något ekologiskt alternativ inte finns tillgängligt samt vaxning och krämen till radiofrekvensbehandlingen). Vi har produkter för kvinnor, män och gravida, känsliga, doftkänsliga etc. Meddela om du har några speciella önskemål om produkter eller om du har några allergier vi borde veta om så tar vi hänsyn till det i behandlingen.

Vad använder ni för produkter i era ansiktsbehandlingar?
Vi använder produkter från Eminence Organics, Maria Åkerberg, Lakshmi och M Picaut.

Kan jag köpa produkterna i butiksdelen i samband med behandling?
Ja, det kan du. Du kan få en liten stunds produktrådgivning efter din behandling om du skulle önska.
 


BUTIK
Vilka märken har ni i butiken?
Vi säljer produkter från följande varumärken:
Maria Åkerberg 
Eminence Organics
M Picaut 
Lakshmi
Orgaid
John Masters Organics 
Amelie Soie
Nordic Superfoods
Holistic
Tillbehör (svampar, bomull, koppor etc)
Utvalda böcker om hudvård
Utvalda kosttillskott
m.m

När är butiken öppen?
Butiken är öppen onsdagar kl.16-18
Önskas specifik hud-& produktrådgivning rekommenderar vi därför att du bokar tid hos Christine övriga dagar & tider.HUDRÅDGIVNING
När kan jag få hudrådgivning?
För en fullständig hudanalys rekommenderar vi att du bokar hudanalys och rådgivning, 30 min då vi mer genomgående går igenom vad som passar för dig. Det går också bra att boka produktköp, 15 min direkt online.


ÖVRIGT
Vad händer om jag inte skulle vara nöjd?
Då försöker vi lösa det! Vi vill att du som kund ska vara nöjd när du går härifrån. Synpunkter tas gärna emot då det hjälper oss att bli bättre. Maila kontakt@salongchia.se

 

GE OSS GÄRNA DINA SYNPUNKTER!